Nusabates

"Old-World Craftmanship for Modern Feet"

(més o menys "Sabates d'Artesania per als Peus d'Avui Dia") diu l'eslògan de Rafi Balouzian, el cereador de les sabates Cydwoq.

Originàriament format com a arquitecte, el dissenyador de les nostres sabates crea i fabrica a mà junt amb el seu fill Ari i des de Califòrnia, sabates de dissenys atemporals i absolutament còmodes amb pells i cuirs italians tractats amb tints 100% naturals.

Vam començar a concebre Nu, la nostra botiga, quan passejant per Nova York a principis del 2008 vam topar amb la sabateria "Shoe", plena de precioses sabates Cydwoq. Vam quedar totalment fascinats i de seguida vam veure clar que havíem de portar aquestes sabates a Barcelona.

La idea es va fer realitat la primavera de 2009, quan vam obrir Nu sabates amb la nostra selecció de sabates Cydwoq. Recentment, hem ampliat la nostra col·lecció amb dues noves marques: la italiana De Valerio i la catalana Deux Souliers, per seguir oferint als nostres clients precioses sabates fetes a mà. Sabates per a amants de les sabates úniques.

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider